Ik ben erg tevreden over de professionele aanpak van Hygicare


‘Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met voeding. Hygicare doet regelmatig audits in de keukens van onze ziekenhuizen. Inmiddels heeft het bureau alle medewerkers getraind aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Ik zie dat onze medewerkers sindsdien zeer gemotiveerd zijn. Ze zijn zich meer bewust van wat ze doen, volgen de juiste procedures en hebben minder directe controle nodig. De hogere kwaliteit leidt tot minder klachten én een beter imago. Het mooie is dat voedselveiligheid nu constant op de agenda staat. Was het voorheen iets dat er ook weer extra bij moest, nu is het onderdeel van ons werk. Ik ben erg tevreden over de professionele aanpak van Hygicare.’

Bert de Wit, hoofd keuken Zorggroep Twente

Terug naar klantcases


Klantcases

Hoe kun je eenvoudig verbeteren? Hygicare denkt daarover al jaren met ons mee
Hester van der Jagt, kwaliteitsmanager Zonnehuisgroep Vlaardingen.


Onze klanten

HRZU
HP achterhoek
HP enschede oldenzaal
DZ
GGNET
Gelre