Werkwijze


Maatwerk

Elke opdrachtgever kan rekenen op maatwerk, passend bij zijn vraag en budget. Wij staan ook voor een persoonlijke benadering. U krijgt te maken met één adviseur die het project van A tot Z uitvoert en van alle ins en outs op de hoogte is. Die met u meedenkt, feedback geeft en prikkelt. Die adviseert en, waar nodig, ook uitvoert. Eén vertrouwd gezicht dus gedurende de hele looptijd.

Structurele oplossing

Analytisch vermogen en praktisch inzicht gaan bij de adviseurs van Hygicare hand in hand. Onze achtergrond en ervaring heeft ons breed en analytisch leren kijken. Wanneer iets niet goed gaat, is er vaak meer aan de hand en dat willen we graag boven tafel krijgen. Brandjes blussen is geen oplossing; dan blijven de problemen immers terugkeren. Wij streven naar een structurele en werkbare oplossing.

Mensenkennis

Hoe krijg je de neuzen van leidinggevenden één kant op? Hoe krijg je de werkvloer mee in een andere manier van werken? Hoe ga je om met mensen die met elkaar in de clinch liggen? Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van managers en medewerkers bij veranderingen. Met het wegnemen van weerstand en het positief beïnvloeden van gedrag. Met scholing en training van teams. Succesvol veranderen doe je immers samen.Klantcases

Hoe kun je eenvoudig verbeteren? Hygicare denkt daarover al jaren met ons mee
Hester van der Jagt, kwaliteitsmanager Zonnehuisgroep Vlaardingen.


Onze klanten

HRZU
HP achterhoek
HP enschede oldenzaal
DZ
GGNET
Gelre